Betaalmethodes

Betalen

Er kan bij ons veilig worden betaald met diverse betaalmethoden.

Na het afronden van de bestelling word je via een koppeling direct doorgeleid naar je eigen bankomgeving om de betaling af te ronden.
Je ontvangt daarna automatisch een bevestiging van je bestelling per email.

iDeal
Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

Bankcontact (Belgische klanten)
Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Paypal
Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij ‘betaalwijze’ voor PayPal kiest, wordt je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen.

Klarna Achteraf Betalen
Met achteraf betalen kun je direct een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet je zeker waar je voor betaalt en betaal je alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Om achteraf te betalen hoef je enkel je NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die je altijd bij je hebt. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen via Klarna is een veilige en eenvoudige betaalmethode. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de factuur, maar staan hieronder ook vermeld:

Begunstigde: Klarna AB
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vooraf overmaken
Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een bevestiging van je bestelling per email. In deze email tref je het bankrekening nummer aan, waar je de betaling naar dient over te maken.

Betaling dient uiterlijk binnen 5 (werk) dagen na plaatsing bestelling te geschieden, hierna wordt je order automatisch geannuleerd.

Houdt er rekening mee dat het een aantal werkdagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen op onze rekening.
De order wordt in behandeling genomen zodra de bestelling daadwerkelijk verwerkt is.

SOFORT banking (Belgische en Duitse klanten)
Wanneer je ervoor kiest om via SOFORT Banking te betalen, word je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking.
Hier kies je jouw land van herkomst en je eigen bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en je krijgt een overzicht van je rekeningen te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, word je teruggestuurd naar de website. Wij ontvangen direct terugkoppeling over de status van de betaling.